Selecteer een pagina

Proclaimer

Dit is de officiële website van de RLS1957. De provincie Drenthe is eigenaar van de RLS1957 en is verantwoordelijk voor de inhoud op de website rls1957.nl. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden op deze website. Toch kan het zijn dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Kom je informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. Neem dan contact met ons op.


Hoe snel ontvang je een reactie op je verzoek?

De RLS1957 behandelt ieder verzoek tot correctie met de grootst mogelijke zorg. Wij streven ernaar om binnen 72 uur te reageren op je brief, of e-mail die verzonden is naar info@rls1957.nl en ingevulde contactformulieren op deze website.
Als wij uw vraag binnen 72 uur niet kunnen beantwoorden, sturen wij je een bericht waarin wij aangeven wanneer en hoe wij wel aan je verzoek kunnen voldoen.

Links naar andere websites
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites gaat, verlaat je de website van de provincie Drenthe en ben je gebonden door de gebruiksregels die voor de betreffende websites die je bezoekt gelden. De RLS1957/Provincie Drenthe is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt aangeboden.


Auteursrecht

De RLS1957 bezit het auteursrecht op alle informatie die op https://www.rls1957.nl toegankelijk is gemaakt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. Via info@rls1957.nl kunt u nadere informatie opvragen over het gebruik van het materiaal.

We gaan graag met je in gesprek!

Zien we je binnenkort of wil je meer weten over de RLS1957 en de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Burgemeester J.G. Legroweg 45A - 9761 TA Eelde
Telefoon Barteld +31 6 53 32 64 88 |  Hans +31 6 53 14 78 28
Email:
info@barteldenhans.nl

RLS1957: een uniek monument in een duurzaam jasje

Had jij gedacht dat de voormalige gebouwen van de Rijksluchtvaarstschool op Groningen Airport Eelde Energielabel B hebben? En misschien wel een ‘A’ krijgen binnenkort? De grootschalige renovatie is bijna klaar. Dit unieke gebouwencomplex dateert uit 1957, een periode...

Lees meer

Oud karakter in een modern jasje

Doewe Pelleboer van de historische vereniging Ol Eel en projectmanager Everd Uneken van de provincie Drenthe werden geïnterviewd door Judith van der Heide van De Krant van Tynaarlo. Zij vertelden over de geschiedenis van de voormalige Rijksluchtvaartschool en gingen in op de nieuwe functies van de RLS1957; bedrijfsverzamelpand, vergader- en evenementenlocatie. Lees het hele interview op de website van De Krant van Tynaarlo.

Lees meer