Bedrijven

In een uniek pand passen unieke bedrijven. We bieden een plek voor elke ondernemer, van klein tot groot. Ontmoet de bewoners van de RLS1957.

ABdrone

Zorg voor een hoger rendement door precisielandbouw in beeld te brengen met behulp van drones. Wij helpen u graag!

Air-Comms Trainingen

Wij verzorgen radiotelefoniecursussen, examenvoorbereiding en praktijkexamens voor VFR, IFR en EIR. We werken samen met gerenommeerde taalopleiders en deskundigen uit de luchtvaart.

Anser

Wij helpen organisaties zich continu te verbeteren. Dat doen wij door organisatieadvies, interim-management, projecten en doelgerichte sessies.

ASBR

Ambition, Skills, Brains & Resources: wij zijn leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning.

Borgesius

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld: het opzetten van een nieuw product, het veranderen van lang bestaande bedrijfsprocessen, het vaststellen van een nieuw informatie beveiligingsbeleid op basis van een bestaande normering (ISO27001) of simpelweg voldoen aan huidige wet- en regelgeving.

Classic catering

Klassiek en toch ook niet…Dit is waar het bij Classic Catering om draait. Zowel een groot als klein feest is het werkterrein van Classic Catering. Uiteraard is Classic Catering voorzien van de modernste voorzieningen op gebied van catering en verzorgt ze in elke gewenste omgeving het ultieme feest. 

DroneHub Groningen Airport Eelde

DroneHub Groningen Airport Eelde is hét kennis-, innovatie- en ontwikkelcentrum voor drones met civiele toepassingen. Allerlei soorten ‘payloads’ en sensoren maken deel uit van de technische en praktische toepassingsdoeleinden. 

Drone radio Research

Wij zijn specialist in drone radio research. 

DroneQuest

Dronequest is een jong innovatief bedrijf dat zich richt op het toepassen en het professioneel inzetten van drones. We inspecteren industriële assets zowel on- als offshore en gebruiken daarbij slimme software/machine learning.

Groene Kolen

Wij willen vastgoedpartijen bewust maken dat hun vastgoed beter rendeert door meer energiebewust naar kosten en beheer te kijken.

HyEnergy consultancy limited

 

OmniDrones Academy

Zoek je een betrouwbare opleider? Dan is OmniDrones Academy dé keus voor jou. Wij bieden een efficiënte opleiding aan die alles biedt wat je nodig hebt om goed je vak als drone-piloot uit te oefenen.

Paradigmum

Full-service communicatiebureau. Van advies tot publicatie. Digitaal of in print. Wij staan voor je klaar.

Redstar ecommerce

Snelle en converterende webshops, daar zit onze kracht!

Re-Xplore

Met onze serious games kun je in korte tijd échte verandering realiseren binnen jouw organisatie. Wij bieden game based verandertrajecten en managementgames voor organisaties. Wil jij spelenderwijs leren met impact en blijvend resultaat?

Sellian

Wij zorgen voor de koppeling tussen marketing en sales. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en een team van professionals die excelleren in marketing en sales.

Support

Anders denken, anders doen. 

Tenderbirds

Wij zijn hét adviesbureau in het Noorden voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen.

Trésviri Costengineering Solutions

Advisering op het gebied van projectcontrols op ieder project. Calculatie, opstellen/beoordelen claims en vorderingen, inzage in kostenontwikkeling.

Vliegend.nl

Je kunt bij ons terecht voor diverse drones. Ook geven we graag advies over toepassingsgebieden voor drones. Wij weten o.a. veel van inspecties, beveiliging, videoproducties en fotografie.

We gaan graag met je in gesprek!

Zien we je binnenkort of wil je meer weten over de RLS1957 en de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Burgemeester J.G. Legroweg 45A - 9761 TA Eelde
Telefoon +31 592 36 59 10
E-mail: info@rls1957.nl

Oud karakter in een modern jasje

Doewe Pelleboer van de historische vereniging Ol Eel en projectmanager Everd Uneken van de provincie Drenthe werden geïnterviewd door Judith van der Heide van De Krant van Tynaarlo. Zij vertelden over de geschiedenis van de voormalige Rijksluchtvaartschool en gingen in op de nieuwe functies van de RLS1957; bedrijfsverzamelpand, vergader- en evenementenlocatie. Lees het hele interview op de website van De Krant van Tynaarlo.
Lees meer

RLS1957 in Drenthe Dichtbij

Het was een flinke uitdaging, de verbouwing van de voormalige Rijksluchtvaartschool, maar het is gelukt! Waar eerder piloten hun opleiding kregen, is nu plaats voor moderne kantoren voor twintig startende en groeiende bedrijven. In Drenthe Dichtbij, het digitale...

Lees meer

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle evenementen in RLS1957! Bij voldoende belangstelling versturen we een periodieke nieuwsbrief.