Bedrijven

In een uniek pand passen unieke bedrijven. We bieden een plek voor elke ondernemer, van klein tot groot. Ontmoet de bewoners van de RLS1957.

ALLPREPARE
Wij zijn een online winkel die zich richt op de verkoop van producten die kunnen helpen in noodsituaties en onvoorziene omstandigheden. Door het kopen van onze producten en hulpmiddelen wordt u minder afhankelijk van derden ten tijde van rampen, calamiteiten of noodsituaties.

Air-Comms Trainingen

Wij verzorgen radiotelefoniecursussen, examenvoorbereiding en praktijkexamens voor VFR, IFR en EIR. We werken samen met gerenommeerde taalopleiders en deskundigen uit de luchtvaart.

Anser

Wij helpen organisaties zich continu te verbeteren. Dat doen wij door organisatieadvies, interim-management, projecten en doelgerichte sessies.

ASBR

Ambition, Skills, Brains & Resources: wij zijn leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning.

Borgesius

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld: het opzetten van een nieuw product, het veranderen van lang bestaande bedrijfsprocessen, het vaststellen van een nieuw informatie beveiligingsbeleid op basis van een bestaande normering (ISO27001) of simpelweg voldoen aan huidige wet- en regelgeving.

Classic catering

Klassiek en toch ook niet…Dit is waar het bij Classic Catering om draait. Zowel een groot als klein feest is het werkterrein van Classic Catering. Uiteraard is Classic Catering voorzien van de modernste voorzieningen op gebied van catering en verzorgt ze in elke gewenste omgeving het ultieme feest. 

Drone radio Research

Wij zijn specialist in drone radio research. 

DroneQuest

Dronequest is een jong innovatief bedrijf dat zich richt op het toepassen en het professioneel inzetten van drones. We inspecteren industriële assets zowel on- als offshore en gebruiken daarbij slimme software/machine learning.

HyEnergy consultancy limited

 

MINTarchitecten

MINTarchitecten

Wij bieden hoogwaardige architectuur aan professionele opdrachtgevers. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers werken wij aan nieuwbouw en transformatieprojecten waarbij de eindgebruiker centraal staat.

NESK

NESK

Wij zijn een allround onafhankelijk vastgoedadviesbureau. U kunt bij ons terecht voor zowel advies, interim management als (gedelegeerde) projectontwikkeling.

Redstar ecommerce

Snelle en converterende webshops, daar zit onze kracht!

Re-Xplore

Met onze serious games kun je in korte tijd échte verandering realiseren binnen jouw organisatie. Wij bieden game based verandertrajecten en managementgames voor organisaties. Wil jij spelenderwijs leren met impact en blijvend resultaat?

Sellian

Wij zorgen voor de koppeling tussen marketing en sales. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en een team van professionals die excelleren in marketing en sales.

Summit Engineering

SummitEngineering

Wij helpen bedrijven en overheden met hun energiemanagement en duurzame energieprojecten. Samen werken we aan het reduceren van CO₂-emissies en zetten we stappen richting een CO₂-neutrale wereld.

Logo Travel 4 Reasons

Travel4Reasons

Wij zijn uw online specialist voor thematische pakketreizen in Nederland en naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Trésviri Costengineering Solutions

Advisering op het gebied van projectcontrols op ieder project. Calculatie, opstellen/beoordelen claims en vorderingen, inzage in kostenontwikkeling.

YOURPRINTING
YOURPRINTING is voornamelijk de specialist in hard- en softcover boeken en brochures. U kunt bij ons terecht voor alles wat bedrukbaar is. Naast boeken en brochures kunt u ook voor uw overige drukwerk bij ons terecht, zoals visitekaartjes, flyers, briefpapier,  en meer. Wij drukken wat u nodig heeft! Kortom…  drukwerk van A t/m Z.

Zorg Assist Management

Wij versterken organisaties in de zorg & welzijn bij aanbestedingen, kwaliteitszorg in de ruimste zin des woord, HACCP, zorgbrede governance, bedrijfsvoering en Toezichthoudende Instanties. 

We gaan graag met je in gesprek!

Zien we je binnenkort of wil je meer weten over de RLS1957 en de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Burgemeester J.G. Legroweg 45A - 9761 TA Eelde
Telefoon +31 592 36 59 10
E-mail: info@rls1957.nl

RLS1957: een uniek monument in een duurzaam jasje

Had jij gedacht dat de voormalige gebouwen van de Rijksluchtvaarstschool op Groningen Airport Eelde Energielabel B hebben? En misschien wel een ‘A’ krijgen binnenkort? De grootschalige renovatie is bijna klaar. Dit unieke gebouwencomplex dateert uit 1957, een periode...

Lees meer

Oud karakter in een modern jasje

Doewe Pelleboer van de historische vereniging Ol Eel en projectmanager Everd Uneken van de provincie Drenthe werden geïnterviewd door Judith van der Heide van De Krant van Tynaarlo. Zij vertelden over de geschiedenis van de voormalige Rijksluchtvaartschool en gingen in op de nieuwe functies van de RLS1957; bedrijfsverzamelpand, vergader- en evenementenlocatie. Lees het hele interview op de website van De Krant van Tynaarlo.

Lees meer

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle evenementen in RLS1957! Bij voldoende belangstelling versturen we een periodieke nieuwsbrief.