Bedrijven

In een uniek pand passen unieke bedrijven. We bieden een plek voor elke ondernemer, van klein tot groot. Ontmoet de bewoners van de RLS1957.

ACCOUNTANTSKANTOOR HUIZENGA

Air-Comms Trainingen

Wij verzorgen radiotelefoniecursussen, examenvoorbereiding en praktijkexamens voor VFR, IFR en EIR. We werken samen met gerenommeerde taalopleiders en deskundigen uit de luchtvaart.

ASBR

Ambition, Skills, Brains & Resources: wij zijn leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning.

Borgesius

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld: het opzetten van een nieuw product, het veranderen van lang bestaande bedrijfsprocessen, het vaststellen van een nieuw informatie beveiligingsbeleid op basis van een bestaande normering (ISO27001) of simpelweg voldoen aan huidige wet- en regelgeving.

Classic catering

Klassiek en toch ook niet…Dit is waar het bij Classic Catering om draait. Zowel een groot als klein feest is het werkterrein van Classic Catering. Uiteraard is Classic Catering voorzien van de modernste voorzieningen op gebied van catering en verzorgt ze in elke gewenste omgeving het ultieme feest. 

DroneQuest

Dronequest is een jong innovatief bedrijf dat zich richt op het toepassen en het professioneel inzetten van drones. We inspecteren industriële assets zowel on- als offshore en gebruiken daarbij slimme software/machine learning.

Hauler uitgeverij

Hauler uitgeverij

Sinds 1998 zijn we uitgeverij van diverse uitgaven en onder meer bekend geworden van de uitgave  “Nederlands €conomisch Tijdschrift”. Je kunt bij ons terecht voor het uitgeven van magazines en boeken, grafische vormgeving, websites bouwen en meer.

HyEnergy consultancy limited

HyEnergy is an experienced consultancy specialising in hydrogen and energy communities. Helping to deliver new, clean technical solutions for a sustainable future. 

Kaios.ai

De Kaios.ai oplossingen zorgen voor optimalisatie van uw processen en dus besparing van tijd en geld. We hebben kant-en-klare AI-oplossingen voor asset management in ons platform. Deze oplossingen zijn snel verkrijgbaar, worden (indien nodig) aangepast aan uw bedrijf en u kunt ze integreren in uw werkprocessen.

KRAMMEERSMA SHVO
Voor iedere ondernemer is er een oplossing, ook voor    jou. Welke dat is, hangt af van jouw situatie. Wij zijn gespecialiseerd in schuldhulpverlening, coaching en mediation. Wij helpen je op de juiste plek te komen. Zodat jij weer regie over je eigen leven krijgt.

MINTarchitecten

MOBILE MAPPING

The highly skilled and experienced team of MobileMapping.nl is capturing geospatial data with the aim to make high quality data accessible for further processing and enrichment.

Noorderpoort

Noorderpoort

Noorderpoort is de plek waar vakmensen leren. Met mbo-opleidingen, cursussen en trainingen. Hier begint je beroep van morgen. En hier kom je terug, voor je werk van vandaag. Want goede vakmensen leren. Altijd.

Shopware

RJ Makelaardij

RJ makelaardij is meer dan alleen je aankoopmakelaar. RJ makelaardij helpt je bij de aankoop, taxatie of verkoop van je huis. Een huis aankopen? Momenteel is er weinig aanbod, alleen hoe fijn zou het zijn dat jij er dit keer wel op tijd bij bent? RJ makelaardij beschikt over specifieke marktkennis van de stad Groningen en de omliggende regio’s. Mede hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. Als gecertificeerd NVM makelaar bieden we de kwaliteit die je mag verwachten en zijn wij van toegevoegde waarde bij één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven ‘’Het verkopen van je Huis!’’

Shopware

Shopware

Van het eerste bedrijfsidee tot het enterprise-project: Shopware staat altijd voor je klaar en begeleidt je op weg naar je E-commerce succes.

Shopware United

Shopware United

We are an inclusive group for Developers, Merchants and Shopware enthusiasts with the aim of helping us all to get the most out of Shopware, and just as importantly bring all the various elements that exist around the Shopware ecosystem together.

Summit Engineering

SummitEngineering

Wij helpen bedrijven en overheden met hun energiemanagement en duurzame energieprojecten. Samen werken we aan het reduceren van CO₂-emissies en zetten we stappen richting een CO₂-neutrale wereld.

Logo Travel 4 Reasons

Travel4Reasons

Wij zijn uw online specialist voor thematische pakketreizen in Nederland en naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Trésviri Costengineering Solutions

Advisering op het gebied van projectcontrols op ieder project. Calculatie, opstellen/beoordelen claims en vorderingen, inzage in kostenontwikkeling.

WeEXCEL

WEEXCEL
Wij zijn een one-stop consultancy organisatie met in-house software development. Wij veranderen, van beleid tot werkproces tot custom applicaties. Simpel gezegd, wij automatiseren je bedrijfsprocessen en geven je inzicht in je data.

We gaan graag met je in gesprek!

Zien we je binnenkort of wil je meer weten over de RLS1957 en de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Burgemeester J.G. Legroweg 45A - 9761 TA Eelde
Telefoon Barteld +31 6 53 32 64 88 |  Hans +31 6 53 14 78 28
Email:
info@barteldenhans.nl

RLS1957: een uniek monument in een duurzaam jasje

Had jij gedacht dat de voormalige gebouwen van de Rijksluchtvaarstschool op Groningen Airport Eelde Energielabel B hebben? En misschien wel een ‘A’ krijgen binnenkort? De grootschalige renovatie is bijna klaar. Dit unieke gebouwencomplex dateert uit 1957, een periode...

Lees meer

Oud karakter in een modern jasje

Doewe Pelleboer van de historische vereniging Ol Eel en projectmanager Everd Uneken van de provincie Drenthe werden geïnterviewd door Judith van der Heide van De Krant van Tynaarlo. Zij vertelden over de geschiedenis van de voormalige Rijksluchtvaartschool en gingen in op de nieuwe functies van de RLS1957; bedrijfsverzamelpand, vergader- en evenementenlocatie. Lees het hele interview op de website van De Krant van Tynaarlo.

Lees meer